Iloiloga maketi o oloa stroller

O vaitau maualuga mo femalagaaiga i fafo o le tautotogo ma le taumafanafana, o le pepe stroller e tatau i le pepe mo se aiga i fafo malaga, o tina uma e fiafia i lenei stroller malaga mo pepe. faavae i luga o le faateleina o le tulaga o le tamaoaiga i Saina, o le tulaga ola foi e faapena faʻateleina, o le Consumption concept mo tagata uma ua uma ona suia tele, I tausaga ua tuanaʻi, o le pepe stroller oloa e taugata i se aiga masani, ae o lea ua fai si lautele mo aiga uma e malaga i fafo.

I le tausaga talu ai, o le COVID 19 na faʻaititia ai le tuputupu aʻe tele o maketi oloa pepe, ae ina ua maeʻa le pulea lelei o lenei tulaga COVID, o le maketi o pepe pepe e toe faʻaleleia tele.E tusa ai ma le Tmall centre (TMIC) faʻamaumauga faʻamaumauga o loʻo faʻaalia: i luga o le Mati, 2020 faʻatauga faʻatauga faʻatupulaia ma toe faʻaleleia le maketi.Faavae i luga o le Ulu nameri Suesuega Inisetiute faaalia faamatalaga:O le pepe stroller fua maketi maketi i Saina mai le 5.53 piliona yuan i le 2014 i le 14.95 piliona yuan i luga o le 2018. I le 2021 e mafai ona ausia ma sili atu i le 20 piliona yuan.

新闻1

I nai vaiaso talu ai, na tuʻuina atu ai e le TMIC se lipoti e igoa (2021baby stroller market forecasting), e pei ona faʻaalia i lenei lipoti.I le 2020 e maualuga le pasene o sea maketi i luga o le maketi maualalo lea e i lalo ifo o le 680 yuan le tau ma le vaeluagalemu-maketi ile tau i le va o le 681 yuan-1761 yuan;e 50.2% ma le 27%;ae o le malosi tuputupu ae e tele lava mai le tulaga maualuga maketi.E ui lava o le tau maketi i luga aʻe o le 1761 o sea maketi e naʻo le 22.9%, ua faʻatuputeleina 3.7% i luga o le vaitaimi lava e tasi.e o le a sili atu le faʻatupulaia i luga o le maketi o le 2021 ona o matua o le 90,95 ma le 00 tausaga o le tulaga e iai le malosi faʻatau. , o le mea sili ona taua latou te mananaʻo e tuʻuina atu oloa sili ona lelei i le pepe.O le taimi lava e tasi e manana'o na matua ia tele ni filifiliga o fegalegaleaiga a matua-tamaiti i fafo ma le tele o filifiliga mo ta'avale malaga mo tamaiti.O nei fa'atonuga malosi o le a toe tuleia ai le maketi i luma i luga o le maketi o pepe pepe.

Tulaga maualuga, sili atu faʻatusatusa, mama mama ma faigofie le pulea ua avea ma upu autu o maketi o loʻo i ai nei demens i pepe stroller products.They e sili atu le popole i le mafanafana ma le faigofie femalagaaiga.I lena tulaga o ituaiga uma o stroller o mai e taulai atu i na points.GB lelei pepe vaega o mai le carbon fiber mea stroller-Swan, o le mamafa e na o 7.2kgs, e mafai ona ave ma pulea na o le lima e tasi o matua;Bebebus o le faʻamoemoe e feaveaʻi i luga o le vaalele, tasi le au gaugau, e mafai ona nofo ma moe, e sili ona faʻafeiloaʻi ituaiga.

I luga o le mamafa ituaiga o bugaboo o le faleoloa Tmall, o le 3 sili ona faatau atu 3 oloa e uma ona umia mama mama, toe fa'afo'i ma gaugau functions.Elittle ma Dream atiina ae le faavae maketi i luga o le feaveai foliga ufiufi lelei le maketi, shuwei ituaiga e ona oloa sili ona lauiloa. o se taavale toso fa'afanua maualuga ma nofoa maualuga femalaga'i, femalagaiga faigofie ma mama mama e ave ua avea ma autu vevela.

I luga a'e o na mea uma, o le maketi strolle ua avea ma foliga mama-fa'ama'oti-tagata ta'ito'atasi.Faʻalagolago i tulaga eseese o tagata faʻatau, O faleoloa uma na atiaʻe ituaiga uma o oloa e faʻafetaui ai o latou manaʻoga eseese, ina ia maua ai le tele o le Breakthrough i luga o latou lava maketi.


Taimi meli: Tes-25-2021